Zwanger

Zwanger? Gefeliciteerd!

Wij als verloskundigen begeleiden jou tijdens de zwangerschap en bereiden je tijdens de zwangerschap voor op de bevalling. Met vragen kan je altijd bij ons terecht.

Zodra je weet dat je zwanger bent, kan je je aanmelden bij ons. Wij zullen dan contact met jou opnemen voor de eerste afspraak. Wij controlerenĀ regelmatig het verloop van je zwangerschap, geven voorlichting en staan voor je klaar als je vragen hebt. Op deze manier helpen we jou ze goed mogelijk door de zwangerschap heen en bereiden we je voor op de bevalling en de bijzondere periode na de bevalling, de kraamtijd.

Voorlichting geven over de zwangerschap is een van onze kerntaken. Naast mondelinge voorlichting tijdens de spreekuren geven wij je ook op verschillende momenten nuttige folders mee, die goede informatie over de zwangerschap en de bevalling bevatten.

Logo Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders

Jouw geluk kun je delen!
De organisatie Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Tot de 16e week van je zwangerschap kun je vrouwen helpen die moeite hebben met zwanger worden. Meer informatie vind je op de site van Moeders voor Moeders.
Je kunt je aanmelden vanaf het moment dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Je kunt meedoen vanaf de 6e tot de 16e week van je zwangerschap. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon.
Als je mee wilt doen kan je je hier aanmelden. Mocht je vragen hebben of je liever telefonisch willen aanmelden dan kan dat via nummer 0800 – 0228070 (gratis) van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 18.00 uur.