Pretecho

Alles onder 1 dak! Iedereen is welkom (ook als je niet bij ons onder controle bent)

Naast de medische echo’s die wij uitvoeren tijdens de zwangerschap is het bij ons ook mogelijk om een pretecho te laten maken.
Hoe leuk is dat? Gewoon nog een keertje extra in jouw buik spieken om te kijken hoe jullie kindje ligt, hoe zwaar hij of zij nu is en mooie plaatjes schieten natuurlijk.Wij maken foto’s in 2D, 3D, 4D en realistic view. Er is geen limiet aan het aantal foto’s. We leggen gewoon alle mooie momenten voor jullie vast!
Doordat we alle foto’s en fimpjes via de HelloMom app naar jullie telefoon sturen is het wanneer je het terugkijkt, net of je de echo op nieuw beleefd!

Afspraak maken

Via het contactformulier op onze site kan je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een pretecho. Ook kan je bellen op nummer 06-44762799. Mochten we op dit nummer niet opnemen, spreek gerust een boodschap in op de voicemail, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Geslachtsbepaling

Zijn jullie nieuwsgierig en kunnen jullie niet wachten? Bij ons is het mogelijk om een echo te laten maken om naar het geslacht te kijken. Rond 17 wk is het mogelijk om het geslacht te zien. Daarbij moeten we wel zeggen, dat soms door de ligging van de baby  niet goed te zien is. Maar we doen natuurlijk onze uiterste best om jullie te laten weten of jullie een zoon of een dochter krijgen. Daarnaast gaan we mooie beelden maken zowel in 2D
De kosten voor deze echo zijn: € 40,00

Luxe pretecho

Tijdens deze exclusieve echo nemen we alle tijd om jullie kindje goed te bekijken in 2D, 3D, 4D en realistic view. Je komt te weten hoe zwaar het kindje ongeveer is. De echo is mogelijk vanaf ongeveer 24 weken zwangerschap. De mooiste termijn is rond de 26-28 weken, zodat we dan nog meer van het gezichtje, de vingertjes en de teentjes kunnen zien. Alle mooie plaatjes leggen we vast tijdens de echo en sturen we via de HelloMom app naar je toe, zodat jullie er thuis opnieuw van kunnen genieten.
De kosten voor deze echo zijn: € 90,00

Beperking aansprakelijkheid

Opdrachtgever aanvaardt uitdrukkelijk dat de overeenkomst geen geneeskundige behandelingsovereenkomst is in de zin van artikel 7:446 e.v. BW. Omdat er niet gezocht wordt naar pathologie aanvaardt opdrachtgever dat wij niet aansprakelijk zijn voor het niet attenderen op achteraf gebleken afwijkingen van het kind. Opdrachtgever draagt zelf volledig de verantwoordelijkheid om contact op te nemen met de zwangerschapsbegeleiding indien daar behoefte toe bestaat. Opdrachtgever beseft dat de betreffende persoon die de echo afneemt niet de vereiste specificaties bezit om enige (medische) uitspraak te kunnen doen over de gezondheid van het ongeboren kind. Het consult is een vrije keus van de individuele opdrachtgever. Vooraf wordt gekozen voor een van de aangeboden echo’s. Bij eventuele geslachtsbepaling kan nooit 100% zekerheid worden gegeven en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele foutieve beoordeling van het geslacht.

Gelet op de stand der wetenschap en ondanks jarenlang wetenschappelijk onderzoek zijn tot op heden geen schadelijke effecten bekend aangaande het gebruik van echografie-apparatuur. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schadelijke effecten op de langere of korte termijn in verband met het ondergaan van een echoscopisch onderzoek.

Er kan door ons geen garantie worden gegeven omtrent de kwaliteit van het beeldmateriaal. Restituties kunnen niet plaats vinden indien opdrachtgever(s) ontevreden is/zijn. Opdrachtgever(s) zal/zullen dan een nieuwe afspraak dienen te maken.